Het Rugprogramma

 

Sinds kort zijn we binnen onze praktijk begonnen met het Rugprogramma. Dit is een programma waar rugklachten in de breedste zin van het woord worden behandelt in de vorm van actieve oefentherapie.

 

Doel

Het verminderen van pijn- en stijfheidsklachten in de rug is een doel voor iedereen met een specifieke klacht op dit gebied. Daarnaast is een doel het verbeteren van de stabiliteit van rug- en buikspieren. Ook proberen we in het programma het uithoudingsvermogen van de spier te optimaliseren en de mobiliteit van de rug te vergroten.We willen de persoon bewust maken van een stukje zelfmanagement en het leren kennen van het lichaam.

 

Voor wie

Het rugprogramma is bedoelt voor iedereen. Het maakt niet uit of rugklachten reeds ontstaan zijn of nog niet. Ook bij gevorderde rugklachten is het mogelijk om deel te nemen aan het rugprogramma. De instructeur zal altijd het programma op de deelnemer afstellen.

 

Kosten

Het complete programma met intake, 10 sessies en evaluatie gesprek kosten 75 euro. Wanneer u zich voor 30 April bij ons aanmeldt kost het 60 euro.

15420788_1545164215498134_1830825717087558085_n

Sponsor SVA

Op zaterdagavond 10 december zij wij in café Ackens geweest voor het onderteken van het rugsponsorschap van Fysio Factory bij SVA 1. Wij vonden het een goed georganiseerde avond.

Wij gaan uit van een prettige samenwerking.

fysio-factory-kids

Kids Factory

Vanaf oktober beginnen wij bij Fysio Factory met sporten voor kids van 8-12 jaar!
Activiteiten: gezamenlijk sporten, buiten maar ook binnen. Er wordt een programma opgesteld gebaseerd op doelen en op interesses.

Kosten: 10 euro per maand
Tijdstip: Iedere dinsdag en donderdag 16:00 – 17:00
Locatie: Fysio Factory

Voor vragen, meer informatie en aanmelding; stuur een mail of bel gerust

kids-factory-flyer