Heeft u zelf of kent u iemand die COVID-19 heeft gehad? En zijn klachten als vermoeidheid (in de benen), concentratieproblemen, verminderde kracht, een verminderde conditie en meer moeite met het uitvoeren van alledaagse taken/activiteiten, u sindsdien wel bekend? Dan hebben wij goed nieuws! Want ook voor COVID-19 kunt u bij ons terecht. Komt u met een verwijzing naar ons toe, heeft u immers recht op 50 behandelingen fysiotherapie gedurende zes maanden (deze worden vergoed vanuit de basisverzekering, na kosten eigen risico). Na de intake maken wij een oefenprogramma op maat, waarin wij rekening houden met uw hulpvraag. Wat wilt u zo graag weer kunnen doen, wat op dit moment bemoeilijkt wordt door de COVID-klachten? Daar willen wij samen met u aan werken! Wij staan met enthousiasme voor u klaar. Zien we u snel bij ons in de praktijk op het C-Mill terrein (Molenberg) of in Basic Fit Ten Esschen?

Tot dan!

Groetjes,

Team Fysio Factory

haveabyte