Sinds september 2021 versterk ik met veel plezier het team van Fysio Factory. In de zomer van 2021 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Tijdens de opleiding heb ik kennis gemaakt met verschillende takken van fysiotherapie. Zo heb ik stage gelopen in de sportfysiotherapie, fysiotherapie voor mensen/kinderen met een verstandelijke (en lichamelijke) beperking en in de reguliere fysiotherapie. Daarnaast heb ik in 2019 deel uit mogen maken van het medisch team van de Alpe d’Huzes als fysiotherapeute i.o., waar ik fietsers, wandelaars en hardlopers heb mogen ondersteunen in hun weg de Alpe d’Huez op. Op de opleiding, maar ook tijdens deze stages, heb ik geleerd goed te (blijven) luisteren naar de patiënt en hem/haar te betrekken in het traject naar zijn/haar herstel. Dit is hetgeen ik zelf ook erg belangrijk vind in het contact met de patiënt. Ik zal dus altijd proberen me hieraan vast te houden in mijn manier van werken. Zo besteed ik de eerste afspraak ruim de tijd aan de intake; dit houdt in dat we samen inhoudelijk ingaan op welke klachten er spelen en wat dat voor u in uw dagelijks leven betekent. Aan de hand hiervan, en de onderzoeksresultaten, stellen we gezamenlijk een passend behandelplan op. Hierbij probeer ik altijd rekening te houden met zowel uw wensen en behoeften, als mijn expertise op het gebied van uw klachten, zodat wij samen kunnen werken aan een zo optimaal mogelijke weg naar herstel!

Mijzelf (en daarbij dus mijn kennis en kunde) blijven ontwikkelen vind ik erg belangrijk binnen dit vak. Zo heb ik tijdens de opleiding (en daarna) enkele cursussen gevolgd, zoals:

  • Medical Taping Concept (MTC) – Denk Fysio te Nijmegen 2018
  • Minor wervelkolom – Hogeschool Zuyd Heerlen 2019
  • Sportmassage – Hogeschool Zuyd Heerlen 2019
  • Minor Kind en Jeugd GGZ – Hogeschool Zuyd Sittard 2019-2020
  • COPD, Fysiotherapie en Revalidatie – CIVA Scholing Zuid-Limburg 2021

Mijn interesses binnen de fysiotherapie gaan vooral uit naar orthopedische problematiek en revalidatie (waaronder ook de sportblessures en -revalidatie), de wervelkolom en kinderen.

Momenteel werk ik drie dagen in de week bij Fysio Factory (zowel in de praktijk op C-Mill als in de vestiging Basic Fit Ten Esschen). Daarnaast ben ik nog twee dagen werkzaam in een andere eerstelijns praktijk te Maastricht.
BIG-registratie: 99930086404