Heeft U terugkerende blessures of chronische klachten? Verhelp deze blijvend, blijf fit en optimaliseer uw prestaties met de Performance Matrix. Een actieve levensstijl zorgt er voor dat u gezond blijft en dat uw doelstellingen behaald kunnen worden. Maar wat als blessures u daarin beperken, als u niet kunt vertrouwen op uw eigen lichaam?

Wist u dat een verminderde houdings- en bewegingscontrole vaak de achterliggende oorzaak is? Het is daarom belangrijk om de regio’s en de richting van verminderde bewegingscontrole in kaart te brengen. The Performance Matrix® doet dit voor u. Hierdoor kunt u werken aan een efficiënt bewegingspatroon, een verhoogde belastbaarheid en een vermindering van het blessure risico. The Performance Matrix® geeft u controle op blessures en chronische klachten.

The Performance Matrix® wordt internationaal gebruikt door topsporters in verschillende disciplines, waaronder Premier League Football, Basketbal, Tennis, Volleybal, Atletiek en vele andere sporten. U verdient toch ook een trainingsprogramma op maat! Als u meer controle wilt over uw blessures en beter wilt presteren, zet dan de eerste stap met The Performance Matrix®.

Vind

We zullen u een aantal korte vragen stellen ten aanzien van blessure historie. Daarnaast laten we u een aantal specifieke oefeningen uitvoeren om de regio’s van verminderde bewegingscontrole aan te wijzen.

Analyseer

Met dit unieke bewegingsonderzoek zijn we in staat om een persoonlijk rapport op te stellen waarin direct zichtbaar wordt waar zich een verhoogd blessure risico bevind. Het rapport geeft ook inzicht in de gebieden van optimale controle, waarin u de trainingsbelasting versneld kan opvoeren. Het individueel scoringssysteem wordt gebruikt om de voortgang in uw oefeningen te evalueren.

Verbeter

Met het rapport zal uw Matrix Movement Trainer een individueel trainingsprogramma opstellen, welke opgemaakt is uit:

  • Laag belaste coördinatie training om de aansturing van spiergroepen te verbeteren die belangrijk zijn voor de optimalisatie van uw houdings- en bewegingscontrole.
  • Hoog belaste training voor het verbeteren van spierkracht, stabiliteit en het verbeteren van de snelheid om zo extra weerbaar te zijn bij hoogbelaste activiteiten.

Door regelmatig te testen en gebruik te maken van het vergelijkingssysteem, kan uw Matrix Movement Trainer uw trainingsprogramma begeleiden, evalueren en bijstellen omdat het lichaam zich steeds aanpast en verbeterd. Zo behouden we de optimale conditie